Balkonumda bahar esintileri

Güneşin en renkli zamanıdır şimdi, toprak yeşermiş ağaçlar yeşilin her tonuna bezenmiş, leylaklar, ıhlamur ağaçları mis kokmuş, sardunyalar, petunyalar renk renk çiçek açmıştır..
Bahar her haliyle hani insana bilinmeyen bir heyecan yaşatır ya, işte bende bu yüzden her bahar bu ufacık balkonumu renklendirir, mis gibi rengarenk çiçeklerle kendimce güzelleştiririm ki; sardunyalarım çiçek açsın, bahar havası evime dolsun, kelebekler uçuşsun diye..
Hele hafta sonu gelmişse, günlerden de cumartesi ise değmeyin keyfime,,
hem işler güçlerle uğraşır, hem ev halkına mis kokulu kekler börekler çörekler sunar, mideleri şenlendiririm:) bu hafta sonu da hafif ama bir o kadar da lezzetli sütlü tatlı olan çilekli magnolia tadında geçti,

İşler güçlermi! elbetteki boş geçilmedi, bu yaptığım ahşap tepsi balkonumda turuncu tadında bir bahar estirdi..

Ham ahşap tepsi önce hafif zımparalandı, kahverengiye boyandı, sonra eskitme yapılacak yerlere mum sürüldü, ardından 2 kat krem renge boyanarak zımparalandı.. bu sevdiğim resim kenarları tırtıklı makas ile kesilerek dekupaj tutkalı ile tepsiye yapıştırıldı, kabarcıklar kalmasın için iyice ovalandı, kuruyunca üzerine bir kat daha dekupaj tutkalı geçildi ve son olarak sprey vernik ile verniklendi..
Haftanız turuncu tadında geçsin..
Sevgiler,







 


 

 



Yorumlar

  1. Sebuşum güzel günleriniz geçsin sıcacık turuncu tadında ;) yalnız tam aradığım görüntülerdi bugün bunlar :) hihihihi :))
    ellerine ,zevkine sağlık ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim çok teşekkür ederim.. seninde inşallah hepbir elden balkonunu şenlendireceğiz merak etme:))

      Sil
  2. Dokunduğun yeri tabloya çeviriyorsun biliyor musun?Haaarika bu balkon.Hadi yazıların-resimlerin devamını bekliyoruz bizi mahrum etme :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel motive ediyorsun insanı deniz:) senin söylemlerin bana ilaç gibi geliyor... inşallah kış gelmeden seninle de bu balkonda bir keyif nasip olur, amin..

      Sil
  3. turuncu eennnn sevdiğim renktir:) yaz - kış her zaman kullanabilirim:) balkonuna çok yakışmış:) tepsi on numara beş yıldız olmuş.. güle güle kullanman dileği ile.. çaydanlık, saksı, çiçek, sandalyeler, üzerinde ki turuncu örtü, nihale hepsi şapşahane:) çağla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çağlacanım teşekkür ederim cansın gerçekten... kış gelmeden gel beklerim, senle de keyif yapmak isterim..

      Sil
  4. ben bu balkonun hastasıydım ya elmalıdayken:) şimdi daha bir hasta oldum bu renklerle:)))
    Zevkli arkadaşım, mutfağındaki o mis kokular hep olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet balkon konulu sohbetlerimiz olurdu emel:) bende senin o şahane manzaralı balkonuna hastayım, daha çok fotoğrafını çek olurmu...

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. Ayda sanırım değilmi? teşekkür ederim hoşbuldum:))

      Sil
    2. evet ismim ayda:)sevgiler

      Sil
  6. Balkon sefası ne güzel olur ama, değil mi? ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet beyza çok severim balkon sefasını, hele gün batarken seyri ömre bedel...

      Sil
  7. Nasıl tatlı,nasıl zevkli bir insansınız... İyi ki bu gün bana uğradınız da tanıştık! Bundan böyle daha sık görüşürüz inşallah ! Sevgiler ♥

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

sebahatdoga@hotmail.com

Popüler Yayınlar