Ahşap çiçeklik

 
Kırallığıma taht gibi kuruldu bu çiçeklik! Kış bahçemde daha önce boyadığım ve zevkle kullandığım bu masa takımının rengini kendim oluşturmuştum. Bu su yeşili gibi maviyi bir daha tutturabilmem zordu biliyorum. O sebeple şişenin dibinde azıcık kalmış olan bu rengi bu çiçeklik için kullandım. Neyseki tam yetti. Üzerine de sünger yardımıyla caddence eskitme pudrası kullandım. Gelişi güzel korkusuzca hani şarkınızın ritmini, tonunu kendiniz belirler, kafanıza göre söylersiniz ya işte öyle..
Duvardaki bodrum evi yağlı boya tabloyu da yıllar önce ben yapmıştım. Söylemişmiydim bu boya sevdası da ilk yağlı boya tablo ile başlamıştı bende:) yanındaki panoda fırından yeni çıktı taze taze:) su yeşili rengin son kırıntılarından o da nasiplenince duvardaki yerini aldı:)
üzerindeki tahta parçaları sahilden zevkle topladığım driftwoodlar. Martıları da hamur kabartma ile üzerine kondurunca sanki canlı gibi oldular.
 
 
 
 




 







 



 

 

 






 

 
 







 
 

 
 
 

 

 
 








 



 
Hayal kurmalı insan. Hayallere giden yolları düşündüren bir şeyler yapmalı.
Hayallerinizin peşinde koşacağınız bir hafta olsun.
Sevgiyle Kalın!
 
 

Yorumlar

  1. Çok güzel balkon orada çay ya da kahve içtiğimi hayal ettim.

    YanıtlaSil
  2. Ama da yine de nefissssss
    Mutlu yaşar insan orada, mutlu ve zevkli ellerden çıkan güzellikler resimde görünen her şey

    Eine sağlık Sebuş'um

    YanıtlaSil
  3. Zevkli insanın evi de başka oluyor, içacıcı, oh, mis. Eline sağlık canım. Hardal'ı öpüyorum, Maşallah. Ya Sebuş, bizim evi alsınlar sizin orada satılık ev varsa değiş tokuş etsek ah ne olur yaaaa...:(

    YanıtlaSil
  4. Her bir detaya bayıldım. Minderlerin çıtırık pastel desenleri, çiçeklikten sarkan sarmaşığın parlak yeşili , Hardal’ın özgüvenli oturuşu...
    Çok güzel çok 💙💙💙👌🏼

    YanıtlaSil
  5. Ama gene çok güzel ve zevkli. Elinize sağlık. Kediye de bayıldım. Kucağıma alıp pofuduk pofuduk mıncıklayasım var.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

sebahatdoga@hotmail.com

Popüler Yayınlar