Ekmek Kutusu


Her sene Aralık ayı geldiğinde beni bir heyecan sarıyor. Gerek bu ayda doğmuş olmam, gerekse yeni umutlara, yeni heyecanlara, yeni güzelliklere merhaba demek için kapıda bizi bekleyen sıfır kilometre bir yılın habercisi olması nedenli pek severim kendisini:) Yeni yıl yine yeniden yenilesin bizi.. Umutlar yeşertsin içimizde. Bu Aralık ayının güzeli de ekmek kutusu olsun. Kedim Hardal'ın evdeki mevcut ekmek kutusunu açarak içine oturuyor oluşu nedeniyle yeni bir ekmek kutusu almam şart olmuştu benim:)  Ham ahşap kutusunu aldım, boyadım, zımparaladım, eskittim, kapağındaki ekmek yazısını sevmediğim için rölyef pasta ile yazıyı kapattım tekrar boyadım. Kapak üzerine dergilerden resimler buldum yırttım yapıştırdım eskittim. Kenarlarına da bu zarif dantelli kağıdı dekupaj yaptım ve harika bir ekmek kutusuna sahip oldum:) Hardal mı? tabiki bu ekmek kutusunu şimdilik açamıyor:) Kalp & fırından yeni çıkmış ekmek kutusu ile aşk yaşayan ve zafer kazanan ben:)
 


























Olumsuz her ne varsa bir yana bırakıp, hep güzellikleri çağırarak yaşadığımız bir hafta olsun. 
Sevgiyle kalın.. 

Yorumlar

  1. Hahaha ekmek kutusunu işgal etti demek maymun :D

    Bak görünce özendim, sahi ya her şeyi boyayan boya almıştım ekmek kutumu neden boyamıyorum ki :) Tabi benimki düz beyazdan öteye geçemiyor, yeteneksizim azizim yeteneksiz :)

    Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. evin her yerine sebuşum elleri değiyor. O ürettikçe ev güzelleşiyor, kendine has bir hal alıyor. Ne zevklisin. Ne beceriklisin güzel kadın!

    YanıtlaSil
  3. İlahi Hardal :)) Neyse, en azından böyle bir güzelliğe sahip olmanız için bahane olmuş. Ellerinize sağlık, çok beğendim. Sağlıkla, mutlulukla, güle güle kullanın. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. çok güzel olmuş Sebuş,her zaman ki gibi.
    öperim.

    YanıtlaSil
  5. Yaramas Hardal bir güzelliğe sebep olmuş görünüyor
    Güzel ellerin dert görmesin harika olmuş Sebuş

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. evin yine çok tatlı ve sıcaaak ve aralık da ocak da hepsi de mutlu ve huzurlu olsun evinizdeee :)

    YanıtlaSil
  7. evine her yaptığın yeni obje sanki daha önceden hep orada varmış hissi veriyor, O kadar bütün o kadar birbirini tamamlıyor ki, her şey harika görünüyor , ellerine emeğine sağlık . öpüyorum canımm.

    YanıtlaSil
  8. Yine konuşturmuş sun becerikliliğini Sebuşum ...Ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel olmuş, sağlık:)

    YanıtlaSil
  10. Ellerinize sağlık diyecektim :) :)

    YanıtlaSil
  11. Emeğinize sağlık... Çok güzel olmuş... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. İlk halini görmedim ama bu hali çok güzel güle güle kullan :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

sebahatdoga@hotmail.com

Popüler Yayınlar