Ahşap ekmek kutusu


Yaz mevsimi nedense bu tarz işler için tembel geçen zamanlardan.. Bu yaz gerek gezmekten ve gerekse sıcaklardan elime boyayı çok az aldım diyebilirim.. ama özlemişim anlayacağınız ara vermek iyi geldi bana. Ahşap boyamada açık renk ve özellikle beyaza bayılıyorum. Dikkat ettiyseniz yaptığım çoğu şey açık renk, sonrasında üzerine yaptığım minik dokunuşlarla süslemesi çok daha zevkli oluyor. Hem beyaza herşey yakışıyor, hemde zarif duruyor.
Bu ahşap ekmek kutusunu ahşap ürünler satan dükkanlardan veya internet üzerinden hobi malzemeleri satan online sitelerden bulabilmeniz mümkün.. üstelik camı çerçevesi kapısı da içinde:) gerisi sizin nasıl bir ekmek kutusu hayal ettiğinize kalmış.. Bu ekmek kutusunu kız kardeşim canımın içerisine yapıp götürdüm, sağlıkla güzel günlerde kullanır inşallah..
Bir tane ekmek kutusu da kendime yaptım, neden mi? evde kullandığım mevcut ekmek kutusunu Hardal bey kolaylıkla açabildiğinden, onun açamayacağı yada açmakta zorlanacağı bir ekmek kutusu yapmam şart olmuştu da ondan:) (bilmeyenler için Hardal evdeki sarı tüylü kedimiz) çünki obur hardal hamurcu, balık yemez, ekmek sever, kendi mamasını lütfen yer poğaçaya bayılır:) bir sonraki postta da kendime yapmış olduğum ekmek kutusunun resimlerini çeker sizinle paylaşırım..
Bu görmüş olduğunuz limonlar da canım babamın bahçesinden, nasıl güzeller yemeye kıyamıyor insan.. Sonbaharı şöyle ağız tadıyla yaşayamadan kışa hızla geçiş yaptığımız şu günlerde, bol bol C vitamini tüketin.. tüketin ki, hastalıklar sizden uzak olsun.. 








 









































Birinin hayatı doluysa mutsuz olmaya vakti olmaz..

Keyifle, eğlence ile her anınızı dolu dolu yaşayarak kalın..

Yorumlar

  1. Ekmek kutusu değil sanat eseri olmuş, eline sağlık Sebuş, güle güle kullansın kızkardeşin de, sen de. Hardal da çiçekleri kokluyor oy yerim ben onu:)))
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  2. Que preciosa panera, me encanta!!!!!!!!!! unas fotos muy bonitas

    YanıtlaSil
  3. GErçekten beyaz objeler çok daha güzel oluyor. Ekmek kutusu muhteşem olmuş. Sizler böyle boyayınca imreniyorum gaza geliyorum ama çabuk pes ediyorum. Hala evin ortasındaki sehpa yarım yamalak duruyor.

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel olmuş, emeğinize sağlık. Kızkardeşiniz iyi günlerde kullansın.

    YanıtlaSil
  5. Canımın içerisi, mutfagım şenlendi sayende baş köşeye koydum gördükçe bayılıyorum içim açılıyor ,ellerine sağlık balımm çok çok teşekkür ederim ki :)

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel olmuş Sebuşum..Ellerine sağlık...Güle güle güzel günlerde kullansın kardeşin :)Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Emek ve zevk bir araya gelince böyle harikalar yaratılıyor. Elinize sağlık. Renk uyumları da çok güzel.
    Sevgiyle.

    YanıtlaSil
  8. Harika olmuş, ellerine sağlık canım:)

    YanıtlaSil
  9. Şimdi sen bana inanmasan da ben bi gün Ankara'ya geleceğim ve kapı girişinden itibaren şu güzelim emeklerini bi doyasıya seyredeceğim.

    O kadar bi imrendirdin beni..harika bir şey bu yaptığın.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet Sebuş,geliyoruz biz Kadriye ile
      :)))
      eline sağlık güzellik.

      Sil
  10. Hardal mıkırı da benim kafadan hamurcu, öpüyorum gıdıktan.

    YanıtlaSil
  11. Preciosa casita y cuantos detalles bonitos hay en tu cocina.
    Besos de las dos

    YanıtlaSil
  12. ekmek kutunu kardeşcazın güle güle kullansın, kıyıdan köşeden olive farm şirke şişelerini de görmedim sanma, zeytinyağ şişelerinin hayranıyım zaten, sebuşum kızları öp, tatlılıkla, bereketle geçsin günleriniz.

    YanıtlaSil
  13. yaşasın bu maharetli ablalar....çok şeker olmuş ekmek kutusu kardeşin güle güle kullansın ikinciyi merakla bekliyorum Sebuş nihayet bir merhaba diyebildim ben de aylar aylar sonra.çok da özledim.sevgiler...

    YanıtlaSil
  14. Kutu da çok güzel son cümlelerde :)
    Elinize sağlık. Sevgiler

    YanıtlaSil
  15. ne güzel söylemişsin, bence de insan kendi hayatıyla meşgulken boş şeylere üzülmüyor, böyle minnoş şeyler yaparak mutlu oluyor :)

    YanıtlaSil
  16. amanııınn..limonlar ki ne limonlar onlar:) gözlerimi alamadım. Sebuş dik onlardan, çoğalt ne olur. Değişik bir cinsi var sanki.
    Ahşap kutun harika! bak bak nereye kadar bu fotolara..akşam sefası oldun, eksik oldun:)

    YanıtlaSil
  17. Uludağ turları, kış mevsiminde keyifli vakit geçirmek, sömestr ve hafta sonu tatillerini değerlendirmek için en önemli fırsat. Türkiye’nin ilk kayak merkezi olma özelliğine sahip Uludağ’da günübirlik, hafta sonu turları ile sömestr tatilleri dolu dolu geçirmek istiyorsanız sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
    http://www.uludagotel.com.tr/
    #uludağotel #uludağotelleri #uludağotelfiyatları

    YanıtlaSil
  18. Köroğlu Dağlarının zirvesinde, kayak yapmanın heyecanı bir başka! Kartalkaya Kayak Merkezi, birbirinden zorlu pistleri, dağ tesisleri, doğa aktiviteleri, muhteşem manzaraları, after ski partileri ile dört dörtlük bir tatil yaşatıyor.
    http://www.kartalkayaotel.com.tr/
    #kartalkaya #kartalkayaotel #kartalkayaotelleri

    YanıtlaSil
  19. Bu ekmek kutusuna güzel demek haksızlık olur...muhteşem olmuş...fotoğraflar da çok güzel. Bloğunuzu çok beğendim. sevgiler.

    YanıtlaSil
  20. Girişimci, Eğitmen, Fotoğrafçı, Marka Koçu ve Yazar Orhan Gürbüz, 3 şirket, 10 hizmet, 11 eğitim markasıyla Türkiye’nin önde gelen girişimcileri arasında yer almaktadır.
    http://www.orhangurbuz.com/
    #girişimci #liderlikeğitimi #satışeğitimi

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

sebahatdoga@hotmail.com

Popüler Yayınlar